Waar is Eva?

19 reacties op “Waar is Eva?

 1. In mijn boek “Vesterhavet” vaart de hoofdpersoon in zijn zeekajak langs die Deense westkust. Ik hoop voor jullie dat jullie minder crimineel zeevolk ontmoeten!
  Een leuk Deens liedje over de Deense hoofdstad. Ik heb het vertaald en van foto’s voorzien.

 2. Hi,
  Dan gaan jullie vast kijken bij Mons Klint…..prachtige krijtrotsen daar! En een mooie sterrenhemel s ‘nachts!
  Veel plezier!
  Groetjes Nicole

  1. Willen we zeker gaan doen! Dank voor de tip ook! Altijd fijn als iemand er al eens is geweest en de goede plekjes tipt. Top! Groetjes Felia

 3. Ik hope dat jullie kunnen ook Gdansk bezoeken op de weg terug?! En misschien wat voorraden van Zaladkowa of Soplicowka bijspijkeren:-)! Stopy wody pod kilem! Jolanta en Roland

 4. Wat een prachtige foto’s van Visby!
  En ehhh: “rood kleurt…” dat doet het in Noord- en Zuid-Holland momenteel ook 😉
  Geniet ervan!!
  Groeten vanuit Corona-Sleutelstad,
  Mick

 5. Jullie zitten aan de Zweedse zuidkust. Wij nog een paar dagen aan de Zeeuwse kust waar we gezandstraald worden op het strand. Beaufort 7. Maar we kijken terug op een fantastische nazomervakantie op een minicamping waar we een prima wifi hadden. We hebben jullie filmpjes en berichtjes trouw kunnen volgen.
  Groet vanuit een nat en winderig Domburg!

 6. Vanuit Langø naar het noorden? Achter Langeland door? Net voorbij Lohals ligt op de kust van Fyn een van de mooiste vissershaventjes: Lundeborg (gemeente Gudme). Zal er nu in de herfst een stuk minder gezellig zijn als in de zomervakantie. We hebben meer dan vijftien jaar daar op de Strand Camping gekampeerd. ‘s Avonds naar de haven wandelen en ons vergapen aan de zeiljachten. Toen wij er waren lag er de zeilvloot van het Deense Olympische zeilteam. Indrukwekkend hoe die konden manoeuvreren met die jachten. Fåborg is een van de mooiste stadjes en haventjes als jullie langs het zuiden Fyn ronden. Fijne vaart!

  1. Nee, vanuit Langø gingen we toch maar naar het zuiden. Liggen nu in Laboe en doen rustig aan richting west. De wind is de komende tijd niet ideaal, dus vermaken we ons een beetje in Sleeswijk-Holstein. Daar, waar ze de Nederlandse vlag op z’n kop hijsen.

 7. Inderdaad, vrienden van ons in Eggebek, Schleswig-Holstein, hingen hun vlag ook ondersteboven aan hun vlaggenmast wanneer we daar logeerden. Ik ga dat met onze driekleur maar niet doen als ze hier komen. Dat zal met de huidige corona-toestand nog wel even duren. Tijd genoeg om een Duitsa wimpel te bestellen.

 8. Ben en Felia,
  Leuke site om te lezen, Ik heb mij net geabonneerd.
  Ik ben met name benieuwd naar de grote plannen around the world wellicht met opstappers.
  Zijn die plannen nog levend?
  Groet uit Suriname
  Henk Kramer

  1. Plannen zijn er, maar nog onvoldoende concreet. Afhankelijk van de ontwikkeling van de Corona beperkingen zal ik waarschijnlijk in het vroege voorjaar van 2021 richting het zuiden varen en bij Portugal kiezen linksaf de Med op of toch verder een rondje Atlantic. De zoektocht naar geschikte opstappers is nog niet begonnen. Als dat aan de orde is zullen we dat ook hier op de site publiceren.

 9. Ben en Felia,

  Jullie staan vlak voor de uitdaging van Golf van Biskaje zie ik.
  Vermoedelijk zal je wel naar A Coruna gaan.
  In de pilots wordt het afgeraden naar de oude haven te gaan, maar dat hebben wij niet opgevolgd.
  Indien je alle jachthavens gewoon voorbij vaart kom je bij de oude haven en net daarvoor zijn voldoende aanlegplekken en ben je veel dichterbij de mooie oude binnenstad.

  Succes met de golf en veel zeilplezier.
  Groet uit Portugal
  Henk Kramer

  1. Goeie tip Henk! We gaan rustig aan naar het zuiden, dus het zal nog even duren voor we in A Coruna zijn. Maar deze onhoud ik zeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *